Mobilie të dizajnit unik
Mobilie të dizajnit unik
Mobilie të dizajnit unik
Mobilie të dizajnit unik
Mobilie të dizajnit unik
Mobilie të dizajnit unik
Familja mblidhet këtu...
Familja mblidhet këtu...
Thjeshtësia është forma më e re e sofistikimit
Thjeshtësia është forma më e re e sofistikimit
Bëhuni dizajnerë të orendive tuaja. Ekipi ynë ju dëgjon
Bëhuni dizajnerë të orendive tuaja. Ekipi ynë ju dëgjon
Bëhuni dizajnerë të orendive tuaja. Ekipi ynë ju dëgjon
Bëhuni dizajnerë të orendive tuaja. Ekipi ynë ju dëgjon
Shtëpia nuk është vend, është ndjenjë. Investoni mençur!
Shtëpia nuk është vend, është ndjenjë. Investoni mençur!
Dhomë gjumi për pushimin tuaj!
Dhomë gjumi për pushimin tuaj!
Gjithmonë bini në gjumë me një ëndërr dhe zgjohuni me një qëllim. Shtrati ynë ju del rrugës në ndihmë!
Gjithmonë bini në gjumë me një ëndërr dhe zgjohuni me një qëllim. Shtrati ynë ju del rrugës në ndihmë!
Garniturë ulëse për relaksin tuaj ditor
Garniturë ulëse për relaksin tuaj ditor

ASORTIMANI  YNË

Të gjitha prodhimet e fabrikës së mobileve  Graniti bëhen nga druri ose që kanë prejardhje prej tij , mediapani MDF, etj. Lënda e parë importohet nga jashtë vendit , kryesisht prej firmës ‘Dor’ dhe ‘Perezo’ nga Italia.

Cilësia dhe garancia

Si qëllim primar kemi vendosur  ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së produkteve dhe shërbimeve,  dëshmia më e mirë për këtë është edhe çertifikimi me ISO standard 9001-2000 ;9001-2008 dhe tani 9001-2015.

Më shumë

Me traditë pune rrgeth 34 vjeçare në këtë lëmi  kemi arritur të prodhojmë produkte të cilësisë së lartë sipas standardeve më të larta europiane. Vazhdimisht jemi të përkushtuar që të sjellim inovacion dhe kreativitet në lëminë e mobilerisë.

 

Fabrika e Mobileve Graniti