Garnitura ulëse për relaksin tuaj ditor
Garnitura ulëse për relaksin tuaj ditor
Garnitura ulëse për relaksin tuaj ditor
Garnitura ulëse për relaksin tuaj ditor
Dhoma gjumi për komoditetin tuaj
Dhoma gjumi për komoditetin tuaj
Dhoma gjumi për komoditetin tuaj
Dhoma gjumi për komoditetin tuaj
Mobile të dizajnit unik
Mobile të dizajnit unik
Paradhoma funksionale
Paradhoma  funksionale
Kuzhina për shijen e secilës familje
Kuzhina për shijen e secilës familje
Tavolina buke të cilësisë së lartë
Tavolina buke të cilësisë së lartë
Shndërroni zyren tuaj në kreative
Shndërroni zyren tuaj në kreative
Kuzhina për shijen e secilës familje
Kuzhina për shijen e secilës familje

ASORTIMANI  YNË

Të gjitha prodhimet e fabrikës së mobileve  Graniti bëhen nga druri ose që kanë prejardhje prej tij , mediapani MDF, etj. Lënda e parë importohet nga jashtë vendit , kryesisht prej firmës ‘Dor’ dhe ‘Perezo’ nga Italia.

Cilësia dhe garancia

Si qëllim primar kemi vendosur  ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së produkteve dhe shërbimeve,  dëshmia më e mirë për këtë është edhe çertifikimi me ISO standard 9001-2000 ;9001-2008 dhe tani 9001-2015.

Më shumë

 

Fabrika e Mobileve Graniti

Me traditë pune rrgeth 34 vjeçare në këtë lëmi  kemi arritur të prodhojmë produkte të cilësisë së lartë sipas standardeve më të larta europiane. Vazhdimisht jemi të përkushtuar që të sjellim inovacion dhe kreativitet në lëminë e mobilerisë.

 

SWISS BAU  2018