KLIKO KËTU DHE POROSIT ONLINE

Porosit online

Përmes kësaj forme ju mund të bëni porosi për produktet që ju pëlqejnë. Pas pranimit të porosisë ne do të ju kontaktojmë për detajet tjera rreth porosisë.

Përmes kësaj forme ju nuk ngarkoheni me asnjë pagesë pasi që procedura e marrëveshjes bëhet pas pranimit të kësaj porosie.

Kërkesa juaj u pranua. Falemnderit të keni shrehur interesim për produktet tona.

Së shpejti një përfaqësues nga kompania jonë do të kontaktoj me ju

Cilësia dhe garancia

Si qëllim primar kemi vendosur  ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së produkteve dhe shërbimeve,  dëshmia më e mirë për këtë është edhe çertifikimi me ISO standard 9001-2000 ;9001-2008 dhe tani 9001-2015.

Më shumë

Me traditë pune rrgeth 34 vjeçare në këtë lëmi  kemi arritur të prodhojmë produkte të cilësisë së lartë sipas standardeve më të larta europiane. Vazhdimisht jemi të përkushtuar që të sjellim inovacion dhe kreativitet në lëminë e mobilerisë.

 

Fabrika e Mobileve Graniti