Kontakti

Na kontaktoni

Tel/Fax:  +381 (0)  029 272 021
Mob:  +377 (0) 44 111 572
Mob:   +377 (0)  44 232 927
Mob:  +377 (0) 44 187 098

E-mail:  info@graniti-ks.com
E-mail:  granitiholding@yahoo.com

Adresa: Rruga Xhavit Sylaj (rruga Reqanit) nr. 37
               23 000 Suharekë
               Kosovë

Drejtor Gjeneral:  Bajram Lumi
Menaxher për tregti ndërkombëtare:   Mehmet Gashi

Na shkruani

Faleminderit që na keni kontaktuar së shpejti ne do të përgjigjemi në kërkesën tuaj

Ekspozitura -Salloni

Prodhimi-Fabrika

Cilësia dhe garancia

Si qëllim primar kemi vendosur  ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së produkteve dhe shërbimeve,  dëshmia më e mirë për këtë është edhe çertifikimi me ISO standard 9001-2000 ;9001-2008 dhe tani 9001-2015.

Më shumë

 

Fabrika e Mobileve Graniti

Me traditë pune rrgeth 34 vjeçare në këtë lëmi  kemi arritur të prodhojmë produkte të cilësisë së lartë sipas standardeve më të larta europiane. Vazhdimisht jemi të përkushtuar që të sjellim inovacion dhe kreativitet në lëminë e mobilerisë.

 

SWISS BAU  2018